Slimmer Presteren Badmuts

 4,95 incl BTW

De Slimmer Presteren badmuts is er dan eindelijk!

Perfect voor je volgende zwemtraining. Het ideale cadeau voor de echte Slimmer Presteren-fan. Want presteren doe je natuurlijk in stijl.

Deze badmuts is geproduceerd door Badmutsen.com

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Steun jouw favoriete podcast en glij makkelijker door het water met een Slimmer presteren badmuts. Een laagdrempelige must-have voor alle luisteraars.

Het dragen van een badmuts biedt verschillende voordelen, waardoor jij Slimmer kan presteren!

Waarom heb ik nou een badmuts nodig:

  • Vermindert weerstand en verbetert snelheid
    Een badmuts zorgt ervoor dat je haar niet in de weg zit en vermindert de weerstand in het water, waardoor je sneller kunt zwemmen. Dit is vooral belangrijk tijdens wedstrijden zoals triatlons.
  • Bescherming tegen kou
    In open water helpt een badmuts om je hoofd warm te houden, vooral als je in kkkkkoudere omstandigheden zwemt. Let op: deze Slimmer Presteren versie is een dunnere latex badmuts.
  • Beschermt je haar tegen chloor en zout water
    Regelmatig zwemmen kan je haar uitdrogen door blootstelling aan chloor of zout water. Een badmuts biedt een beschermende barrière, waardoor je haar minder wordt blootgesteld aan deze stoffen.
  • Betere zichtbaarheid
    In open waterzwemmen of bij wedstrijden helpt een felgekleurde badmuts om zwemmers zichtbaar te maken voor andere deelnemers en reddingsdiensten. Dit verhoogt de veiligheid.
  • Houdt je haar uit je gezicht
    Lange haren kunnen je zicht belemmeren of in de weg zitten tijdens het zwemmen. Een badmuts houdt je haar strak bij elkaar, zodat je ongestoord kunt zwemmen.