Word vriend van de show en sport mee met de Slimmer Presteren Strava-club!

Staan jouw sportieve prestaties even op een laag pitje? Heb je moeite met het vinden van motivatie? Of heb je behoefte aan wat meer sportieve contacten en uitdaging? Word dan lid van de Slimmer Presteren Strava-club! Deel trainingen en ervaringen met medesporters. En bekijk en leer van de trainingen van échte professionals!

Sporten tijdens een pandemie

De uitbraak van het coronavirus gooide voor veel topsporters roet in het eten. De Olympische Spelen van 2020 werden uitgesteld. Marathonwedstrijden over de hele wereld werden afgelast tot nader bericht. Het EK-voetbal van 2020 werd vooruitgeschoven. Maar niet alleen professionele atleten waren de dupe.

Ook de amateursporter kreeg te kampen met verschillende maatregelen waardoor het sporten, in teamverband of individueel, werd bemoeilijkt. Want probeer maar eens fit en gemotiveerd te blijven met lockdowns, avondklokken en gewijzigde openingstijden van sportscholen en -clubs. Daar moeten we iets mee, dachten presentatoren Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen. En het idee om een eigen hardloopclub op te zetten was geboren.

Samen trainen, samen juichen!

Heb jij als amateursporter wel weer zin in wat uitdaging, routine en motivatie? Word dan lid van de Slimmer Presteren Strava-club. Op dit platform wordt er gejuicht voor iedere sportieve prestatie die je neerzet, worden doelen gesteld én word je door andere leden gemotiveerd om deze doelen te behalen. En dat duwtje in de rug kunnen we allemaal wel gebruiken. Zeker in deze tijden.

Ben jij beginnend hardloper? Dan zit je vast vol met vragen. En wat is nou fijner dan advies inwinnen bij doorgewinterde mederenners? Ben jij een gevorderd hardloper? Dan vind je het vast interessant om trainingen van (voormalige) topsporters en wetenschappers als Thijs Zonneveld, Miranda Boonstra, Wouter Hoogkamer en Teun van Erp te bekijken. En ook de sportieve prestaties van Gerrit, Jurgen, en topcoach Guido Vroemen mogen natuurlijk niet ontbreken. Er valt genoeg van elkaar te leren, dus stilzitten is er niet meer bij!

Binnen de besloten groep op Strava worden niet alleen persoonlijke trainingen gedeeld. In de toekomst –– wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten –– wordt ook daadwerkelijk samen gesport met alle leden. Dit zal nu vooral digitaal en via de app gebeuren. Maar fysiek samenkomen en gezamenlijk deelnemen aan sportevenementen staat zéker op de agenda! 

Exclusief voor vrienden van de show!

Wil je lid worden van de Slimmer Presteren sportclub? Meld je dan aan via Strava. De hardloopclub is een besloten groep, exclusief voor vrienden van de show. Je bent al Vriend van de Show voor de prijs van één kopje koffie per maand. Dat is nog te overzien, toch?! Wil je meer informatie over het worden van een vriend van de show, klik dan hier. Bekijk hieronder de meest recente activiteit in de Slimmer Presteren Strava-club.

Onlangs werden Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen geïnterviewd door de media over de Slimmer Presteren Presteren Strava-club. Bekijk het persbericht.