KoffiePOD-sponsor

Ben jij op zoek naar personeel, bezoekers voor jouw evenement of potentiële afnemers van jouw product of dienst? Personen met een grote interesse in hardlopen, wielrennen, mountainbiken, zwemmen, triatlons, fitness of teamsporten?

Dan is het KoffiePOD-sponsorschap bij de Slimmer Presteren Podcast iets voor jou.

Met een advertentie in onze afleveringen spring je immers bij de perfecte doelgroep ‘in het oor’; onze 12.000 volgers en 7.500 unieke luisteraars per week, die állen hard op weg zijn een betere versie van zichzelf te worden. 


De mogelijkheden

Een kant-en-klaar audiobestand aanleveren
Wil jij jouw boodschap in de oren van duizenden luisteraars laten klinken? Met een zelf ingesproken audioboodschap van 30 seconden kun jij jouw bedrijf, evenement, product of dienst pakkend, ludiek en vernieuwend presenteren.

Jouw productie uitbesteden
Geef je de invulling van jouw advertentie liever aan ons uit handen? Ook die optie behoort tot de mogelijkheden. We stemmen dan samen de gewenste boodschap af. En Gerrit en Jurgen lezen ‘m tijdens de door jou uitgekozen aflevering op professionele wijze voor.


Zo werkt het

Word jij KoffiePOD-sponsor van de Slimmer Presteren Podcast? Dan brengen wij jouw 30 seconden durende advertentie – afhankelijk van je wensen en budget – in het midden van één of meerdere van onze afleveringen ten gehore. Je mag daarnaast natuurlijk ook op vermelding aan het begin van de desbetreffende aflevering(en) rekenen.

Al met al is jouw unieke boodschap vanaf € 450,- te horen; voor dat bedrag zenden wij je eerste advertentie uit. Ieder extra advertentiemoment daarna kost je slechts € 250,-. Daar zijn we immers partners voor. 

Wij denken ook graag met je mee over de meest geschikte aflevering voor jouw boodschap. Dat kan een toekomstige uitzending zijn, maar ook een uit het verleden. Wat jouw keuze ook wordt: jouw advertentie zal tijdens de gehele levensduur van die aflevering te horen blijven. Zo heb je nog jarenlang plezier van je investering.

Wil je overigens dat Gerrit en Jurgen jouw advertentie creëren en presenteren? Dan betaal je een eenmalige toeslag van € 299,-.


Belangrijk om te weten

  • Wij promoten enkel producten, diensten en evenementen waar wij een goed gevoel bij hebben/achter staan. 
  • Producten die haaks op onze visie met betrekking tot een gezondere en fittere leefstijl staan, komen niet in aanmerking voor adverteren in onze podcast. 
  • Twijfel je of jouw bedrijf, product, dienst, evenement of advertentie bij de Slimmer Presteren Podcast past? Neem dan vooral contact met ons op
  • Je betaalt pas na goedkeuring en uitzending van jouw advertentie. 
  • Voor een maximaal effect blijft jouw advertentie de rest van de levensduur van de betreffende aflevering te horen.

Podcasts zijn de droom van elke adverteerder!

Bron: Zelfspodcast.nl

67%

Kan een specifieke productpromotie of eigenschap noemen na het luisteren van een podcast

5x

Podcasts zijn 500% effectiever dan webadvertenties

61%

Gaat actief op zoek naar het merk of product

90%

Beluistert zonder te skippen

Hoe sneller je instapt, hoe lager de prijs.

Wacht niet te lang, want samen met de groei van het aantal luisteraars gaat de prijs omhoog.