100e podcast

Slimmer Presteren: 100e podcast over sport, onderzoek en innovatie

Na 2,5 jaar Slimmer Presteren Podcast komen we aan bij een bijzondere mijlpaal: de 100ste aflevering! Die hebben we live opgenomen op 21 mei in Leersum.
Blijf fit met de virtuele sportclub van de best beluisterde hardlooppodcast van Nederland

Blijf fit met de virtuele sportclub van de best beluisterde hardlooppodcast van Nederland

Fit en gemotiveerd blijven om aan je conditie te blijven werken, het is in tijden van corona een uitdaging. Vanuit dát gedachtegoed richtte de best beluisterde hardlooppodcast van Nederland een virtuele sportclub op.
Slimmer Presteren Podcast

“Podcast voor sporter die geen energie wil verspillen aan hypes”

Op 28 mei verscheen er een nieuwsbericht over onze podcast op de website SportKnowHowXL. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!
nieuwsblad de kaap

“Heuvelruggers maken podcast over sport en wetenschap”

Op 19 mei verscheen er een nieuwsbericht over de Slimmer Presteren Podcast op de website en in de papieren versie van Nieuwsblad De Kaap / Stichtse Courant. Dat vonden wij natuurlijk geweldig!
Slimmer Presteren Podcast

Introductie podcast ‘Slimmer Presteren’

Op 1 mei verscheen er een nieuwsbericht over onze podcast op de website van de Utrechtse Sportkrant. Zij plaatsen vanaf nu ook iedere aflevering op hun website. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder blij mee! Sinds februari 2020 is de Slimmer Presteren Podcast ‘in de lucht’, een initiatief van amateurtriatleet Gerrit Heijkoop en wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen. Deze wekelijkse podcast richt zich op het snijvlak van sport, innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Iedere vrijdagochtend verschijnt een nieuwe aflevering waarin steeds een ander onderwerp wordt belicht. Op deze website wordt het onderwerp van de week geïntroduceerd en een link naar de podcast gegeven.