Categorieën
In de media

Introductie podcast ‘Slimmer Presteren’

Op 1 mei verscheen er een nieuwsbericht over onze podcast op de website van de Utrechtse Sportkrant. Zij plaatsen vanaf nu ook iedere aflevering op hun website. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder blij mee!

Sinds februari 2020 is de Slimmer Presteren Podcast ‘in de lucht’, een initiatief van amateurtriatleet Gerrit Heijkoop en wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen. Deze wekelijkse podcast richt zich op het snijvlak van sport, innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Iedere vrijdagochtend verschijnt een nieuwe aflevering waarin steeds een ander onderwerp wordt belicht. Op deze website wordt het onderwerp van de week geïntroduceerd en een link naar de podcast gegeven.

De onderwerpen worden bekeken enerzijds vanuit het perspectief van de topsport als dé ultieme broedplaats voor vernieuwingen, anderzijds vanuit de recreantensport om antwoord te krijgen op de vraag: ‘wat kan een amateursporter hiermee?’ Want een nieuw ‘wonderdrankje’ of ‘supersonische hardloopschoen’ mag dan interessant voor de professionele sporter lijken, betekent dit ook dat ze zinvol voor de recreant zijn?

Ook schuift er regelmatig een ‘special guest’ in de podcast aan, een sporter met een bijzonder verhaal. Net als op de bekende podcast-kanalen en op YouTube, zijn alle afleveringen te vinden op de website van Slimmer Presteren.

Dit bericht verscheen eerder op de website van de Utrechtse Sportkrant: https://utrechtsesportkrant.nl/introductie-podcast-slimmer-presteren/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *