Categorieën
hardloopschoenen Hardlopen Seizoen 9

Review van de Brooks Ghost Max hardloopschoenen: Comfort ontmoet duurzaamheid

Ontdek in deze bonusaflevering hoe de Brooks Ghost Max hardloopschoenen presteren op comfort, stabiliteit en duurzaamheid. Gerrit en Jurgen delen hun eerlijke ervaringen, rechtstreeks van het asfalt.

Home » Afleveringen » Seizoen 9 » Review van de Brooks Ghost Max hardloopschoenen: Comfort ontmoet duurzaamheid

Dit is een BONUS aflevering van de Slimmer Presteren Podcast, over sport, onderzoek en innovatie. In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over:

Review van de Brooks Ghost Max hardloopschoenen: Comfort ontmoet duurzaamheid

INLEIDING:

In deze bonusaflevering van de Slimmer Presteren Podcast geven Gerrit en Jurgen hun eerlijke mening over de Brooks Ghost Max hardloopschoenen.

Ze bespreken hoe de schoenen presteren op verschillende ondergronden, hun comfort en stabiliteit, en de milieuvriendelijke materialen.

De schoenen worden aanbevolen voor zowel trainingen als wedstrijden, hoewel ze opmerken dat de schoenen iets zwaarder zijn. De discussie belicht ook het belang van persoonlijke voorkeur bij de keuze van hardloopschoenen. 

Vragen die in deze aflevering worden beantwoord zijn:

1. Wat zijn de unieke kenmerken van de Brooks Ghost Max hardloopschoenen?

De schoenen worden besproken in termen van comfort, stabiliteit, en gebruik van gerecyclede materialen. Ze bieden een goede demping en zijn geschikt voor zowel trails als wegen.

2. Voor wie is de Brooks Ghost Max het meest geschikt?

De podcast suggereert dat deze schoenen geschikt zijn voor een breed scala aan lopers, vanwege hun stabiliteit, comfort, en veelzijdigheid in verschillende omgevingen.

3. Wat zijn de voor- en nadelen van de Brooks Ghost Max?

Voordelen zijn onder meer de comfortabele pasvorm, goede demping, en milieuvriendelijke aspecten. Als nadeel wordt genoemd dat ze wat zwaarder kunnen zijn in vergelijking met wedstrijdschoenen.

Video over review van de Brooks Ghost Max hardloopschoenen: Comfort ontmoet duurzaamheid

https://www.youtube.com/watch?v=U_ATHIbNMm8

Let op: deze aflevering is tot stand gekomen nalv ‘gekregen producten’. Wij hebben 3 paar (voor Gerrit, Jurgen en Guido) Brooks Ghost Max ontvangen met als doel deze review te maken. #DeSocialCode

2 reacties op “Review van de Brooks Ghost Max hardloopschoenen: Comfort ontmoet duurzaamheid”

Leuke podcast. Erop geattendeerd door Jurgen zelf, nadat hij de mijne op Strava zag. 😎
Mooie bevestiging van mijn aankoop. Ik zou echter nooit op basis van een podcast schoenen kopen, maar puur op advies en ervaring in de winkel.
Grappig om jullie zo te horen/zien!
(Ik had best de oranje willlen hebben ipv de zwarte. 😉 Wist niet eens van verschillende kleuren.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *