Categorieën
Seizoen 1

11. Slimmer presteren: sporten in tijden van corona

2020 beloofde een mooi sportjaar te worden. Totdat… het coronavirus de wereld in zijn greep kreeg en alle sportieve aspiraties die we hadden noodgedwongen op een laag pitje kwamen te staan. Hoe kun je blijven sporten in tijden van corona?

Home » Afleveringen » Seizoen 1 » 11. Slimmer presteren: sporten in tijden van corona

Dit is de 11e aflevering van de Slimmer Presteren Podcast, over sport, onderzoek en innovatie. In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over ‘Slimmer presteren: sporten in tijden van corona’.

Hoe corona roet in het eten gooit van sporters

2020 beloofde een mooi sportjaar te worden. Totdat… het coronavirus de wereld in zijn greep kreeg en alle sportieve aspiraties die we hadden noodgedwongen op een laag pitje kwamen te staan. Hoe kun je blijven sporten in tijden van corona? En hoe zorg je dat je fit blijft in deze periode? Onze hosts praten over de impact die het COVID-19 virus heeft op ons leven en sportprestaties.

Ook leggen ze contact met twee gasten uit vorige afleveringen. Ze Zoomen met Jacomina Eijkelboom. Die is hard op weg naar een triatlon in Amerika. Hoe nu verder? Daarnaast praten ze met Martin van de Pol. Hij is zich aan het voorbereiden op de Paralympische Spelen in Tokio. Helaas zijn deze voorlopig nog uitgesteld. Hoe gaat hij hiermee om? Gerrit en Jurgen praten je bij in aflevering 11 van de Slimmer Presteren Podcast.

Video over Slimmer presteren in tijden van Corona maatregelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *